Hős volt-e Suhajda Szilárd? Mi a bajunk Mourinhóval? Kieső magyar csapatok, cselekért járó kasszacsörgés – itt az új Jobbfelső pipa

2023. június 01. 21:15

Harsányi megrendülten beszél Suhajda Szilárdról, aki szerinte azok közé tartozott, akik előre viszik a világot. „Az antifutball pápája!” – mondja Hevesi Tamás Mourinho edzői filozófiájáról, Ganxsta pedig egy igazi klasszikust idéz, amikor a cselekért és gólpasszokért járó kasszacsörgést említi. Itt az új Jobbfelső pipa!

2023. június 01. 21:15
null
Csisztu Zsuzsa

Suhajda Szilárd, Honvéd-búcsú és Mourinho a Jobbfelső pipában

a Jobbfelső pipa legújabb epizódjában. Rendkívül ízléstelennek tartják Hevesiék, hogy most sok-sok politikus és közéleti szereplő is hirtelen megszólalt „igazságot osztani” egy olyan ember élete és ambíciói kapcsán, akiről vélhetően korábban nem is hallottak. 

Akikről viszont lépten-nyomon hallunk, azok a nemzetközi futball sikeredzői, akik furcsa karakterek olykor és nyilván nagyon rossz vesztesek.

José Mourinho szakmai filozófiáját ízekre is szedjük a Jobbfelső pipában. Hevesi Tamás szerint ő „az antifutball pápája”. 

A felvétel ugyan a budapesti Európa Liga-döntő előtt készült, de a végül vesztes csapatot irányító portugál szakember nem hazudtolta meg magát, és a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón hevesen kritizálta a döntő játékvezetői munkáját, később csúnyán beszólt neki a Puskás Aréna parkolójában, és kitérő választ adott arra is, vajon élő szerződése ellenére távozik-e az AS Romától. 

Azt nem tudhatjuk lesz-e edzőcsere a hazai kispadokon, de szóba kerülnek a patinás hazai első osztályból kieső csapatok, a Vasas és a Honvéd, és

Ganxsta valami fergeteges monológot nyom le egy nagy klasszikustól idézve, aki minden egyes gólpasszért, gólért és cselért odafáradt a kasszához és tartotta a markát.

A többi a videóból kiderül...

Nyitókép: Mandiner grafika

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik