Hős volt-e Suhajda Szilárd? Mi a bajunk Mourinhóval? Kieső magyar csapatok, cselekért járó kasszacsörgés – itt az új Jobbfelső pipa

2023. június 01. 21:15

Harsányi megrendülten beszél Suhajda Szilárdról, aki szerinte azok közé tartozott, akik előre viszik a világot. „Az antifutball pápája!” – mondja Hevesi Tamás Mourinho edzői filozófiájáról, Ganxsta pedig egy igazi klasszikust idéz, amikor a cselekért és gólpasszokért járó kasszacsörgést említi. Itt az új Jobbfelső pipa!

2023. június 01. 21:15
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Suhajda Szilárd, Honvéd-búcsú és Mourinho a Jobbfelső pipában

a Jobbfelső pipa legújabb epizódjában. Rendkívül ízléstelennek tartják Hevesiék, hogy most sok-sok politikus és közéleti szereplő is hirtelen megszólalt „igazságot osztani” egy olyan ember élete és ambíciói kapcsán, akiről vélhetően korábban nem is hallottak. 

Akikről viszont lépten-nyomon hallunk, azok a nemzetközi futball sikeredzői, akik furcsa karakterek olykor és nyilván nagyon rossz vesztesek.

José Mourinho szakmai filozófiáját ízekre is szedjük a Jobbfelső pipában. Hevesi Tamás szerint ő „az antifutball pápája”. 

A felvétel ugyan a budapesti Európa Liga-döntő előtt készült, de a végül vesztes csapatot irányító portugál szakember nem hazudtolta meg magát, és a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón hevesen kritizálta a döntő játékvezetői munkáját, később csúnyán beszólt neki a Puskás Aréna parkolójában, és kitérő választ adott arra is, vajon élő szerződése ellenére távozik-e az AS Romától. 

Azt nem tudhatjuk lesz-e edzőcsere a hazai kispadokon, de szóba kerülnek a patinás hazai első osztályból kieső csapatok, a Vasas és a Honvéd, és

Ganxsta valami fergeteges monológot nyom le egy nagy klasszikustól idézve, aki minden egyes gólpasszért, gólért és cselért odafáradt a kasszához és tartotta a markát.

A többi a videóból kiderül...

Nyitókép: Mandiner grafika

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2023. június 02. 01:55
Valljuk be, ma már nincsenek hősök. Utóbbiakat az emberek készen kapják az amerikai mozikbol. Az idősebbeknek ott volt Bruce Lee, Bruce Willis, Bruce Springstean, Szilveszter Stallone, Arnold Svájcinéger, Steven Szekál, Charles Bronzom, Clint Keletfa, Jean Claude Van Damme-mind a négyen gyertek ki! stb stb. Az új generációnak meg ott vannak a Marvel hősök, oszt jó napot. A hősök kora valamikor a 19.sz közepén (végén?) végérvényesen lejárt. Kései felvillanasok még voltak, pl pesti srácok/lányok 56ban, de már őket sem értették igazán. Aztán jött a kádári középszer-ember futoszalagon történő legyártása. Aztán jött a rendszerváltás, és a középszer ember egyszer csak szellemi világító toronynak számított a mostani generáciokhoz képest. Kunhalmi, Jakab, Fegyor, a momentumos picsák, Jézusom! Ezeknek az embereknek miért kellenének hősök, könyörgöm?! Ami a személyes véleményemet illeti, nekem hősöm volt Suhajda, de én nem is ebben a világban élek igazán. Vagyis ha más nem tartja hosének, elfogadom. Ez a korszellem, a Zeitgeist. Nincsenek hőseid? Bravó, a kor embere vagy!
need-info
2023. június 02. 01:41
Mi Atyánk a mennyekben, mindennapi hegymászós cikkeinket ad meg nekünk ma, s bocsásd meg a vétkeinket, ahogy mi sem bocsátunk meg az ellenünk vétkezőknek(mandi). Még, még, még, ennyi nem elég!
Mortis Rigor
2023. június 01. 23:01
Kérdés még, hogy merre az előre. Mint mikor folyton fejlődésről beszélnek, mindenben, de az csak változásnak írható le valójában. Konklúzió : Sok erőltetett esemény, csak visszaveti a világot és lehangolttá tesz.
BossN
2023. június 01. 22:20
Gagyi anyag gagyi riportertől
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!