Megvan Dárdai első komoly áldozata a Herthánál: nem semmi, ahogy elküldte a válogatott játékost

2023. április 23. 12:18

Hordd el magad! Viszlát, b*zd meg – mondta Ivan Sunjicnak a magyar vezetőedző.

2023. április 23. 12:18
null

Dárdai Pál az újboli kinevezése utáni első meccsén a tabella utolsó helyén álló Hertha BSC 4–2-re kikapott otthon a Werder Brementől a Bundesliga 29. fordulójában, szombaton. A magyar vezetőedző sok pihenőt nem adott játékosainak, másnap reggel már edzést is tartott, amelyről rövid idő elteltével kidobta az egyik játékosát – derült ki a Bild beszámolójából.

A német lap arról ír, hogy az edzés szinte még el sem kezdődött, Dárdai Pál máris elküldte az egyszeres horvát válogatott játékost, Ivan Sunjicot, akinek a következőket mondta: 

Mit gondoltál? Hordd el magad! Viszlát, b*zd meg!”

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy mi történt a felek között, de Ivan Sunjic már a Werder Bremen elleni meccskeretben sem volt ott.

***

Címlapkép: MTI/AP/Michael Sohn

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2023. április 23. 17:16
Nem tudom, hogy a tisztelt cikkíró honnét vette a "b..meg" kiszólást, mert ilyet Dárdai nem mondott. A "verpisst dich" valóban erős kiszólás, de nem egyenértékű a szokásos magyar kifejezéssel.
Vandor62
2023. április 23. 16:40
Most megint ennek a fxsznak a napi dolgait kell szemlézni?
Ferer
2023. április 23. 16:38
Inkább az első sikere lenne már meg a hetvégi Werder elleni zakózás után.
Proctor
2023. április 23. 16:33
Megkellene tanulni németül mielőtt itt fordítgattok idióták! Semmiféle bazd meg nem hangzott el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!