Újra kinevezhetik a Hertha vezetőedzőjének Dárdai Pált

2023. április 16. 14:44

Egybehangzó német és nemzetközi sajtóhírek szerint a Hertha Dárdai Pált nevezi ki az idény végéig a csapat élére Sandro Schwartz.

2023. április 16. 14:44
null

Egybehangzó német és nemzetközi sajtóhírek szerint a Hertha Dárdai Pált nevezi ki az idény végéig a csapat élére Sandro Schwartz vezetőedző helyére, akit hamarosan meneszthetnek – számolt be az M4 Sport.

A Kicker, majd a Sky Sports is arról számolt be, hogy a Hertha még vasárnap menesztheti vezetőedzőjét, Sandro Schwartzot –

helyét pedig Dárdai Pál veszi át az idény végéig.

Kitérnek arra is, hogy a Sky Sports német újságírója, Florian Plettenberg úgy értesült, Schwarzot már tájékoztatta a berlini klub vezetősége a menesztésről, Dárdaival még vasárnap tisztázzák az utolsó részleteket, hétfőn pedig munkába is áll.

***

 

Nyitókép: Soeren Stache / dpa-Zentralbild / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2023. április 16. 21:31
Na akkor a totón majd jobban odafigyelek a Hertha-ra, régebben is elég kiszámíthatatlan csapat volt, most van egy kis nyeretlenségi szériájuk ami nekem is szokatlan.
monuskaroly
2023. április 16. 16:14
Van egy "tartás" ebben a Dárdaiban, na!!!
2xli
2023. április 16. 15:33
Nincs semmi tartása!
Igazságpárti
2023. április 16. 15:24
Kinevezték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!