Ítéletet hoztak a nemi szervét vadul markolászó Cristiano Ronaldo ügyében

2023. április 21. 19:26

Az ominózus esetet követően a szaúdiak tömegei követelték Ronaldo kitoloncolását az országból.

2023. április 21. 19:26
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Cristiano Ronaldo szaúdi klubja, az al-Naszr kínos vereséget szenvedett a bajnokságban. Az al-Hilal ellen 2-0-ra elveszített mérkőzés követően Ronaldo a nemi szervét fogdosva vonult le a pályáról. A Marca cikke szerint az esetet követően a szaúdiak tömegei követelték Ronaldo kitoloncolását az országból.

Nouf bin Ahmed ügyvédnő a Twitteren közölte, hogy panaszt fog tenni a szaúdi ügyészségen a portugál ellen, akit „közszeméremsértés bűncselekményének” elkövetésével vádolt. „Ez a közszeméremsértés bűncselekményének minősül, és egyike azoknak a bűncselekményeknek, amelyek letartóztatással és kitoloncolással járnak, ha egy külföldi követi el” – vélte a nemzetközi jogász.

A vizsgálat lezárult

Magyar Nemzet külföldi forrásokra hivatkozva azonban arról számolt be, hogy a Szaúdi Labdarúgó-szövetség vizsgálata lezárult, és

nem kívánnak további lépéseket tenni az ügyben.

Az indoklás szerint a mérkőzés közvetítése során nem volt látható az ominózus jelenet, a közösségi médiában megosztott videókat pedig nem veszik figyelembe. 

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2023. április 22. 15:25
És arra senki nem gondol, hogy sérülés érte Ronaldót? Szemmel láthatóan fájdalmas arccal tapogatta nemes szervét. Csak szórakozásból, a közönség bosszantásából érte volna? Illogikus.
-Zsolt-
2023. április 22. 08:40
Tehát még kicsit szükségük van Ronaldóra. Majd amikor már nem lesz, ugyanezen törvény értelmében felakasztják majd. Így működnek ezek a keleti illiberális "demokráciák". Reméljük a feljelentésre ösztökélt magyar nép is árgus szemekkel vizsgálja ezután, hogy a focimeccseken melyik játékos vakarja meg a tökét, és majd odafenn eldöntik, hogy mikor húzzák rá elő a kartotékot.
korona.2.0
2023. április 22. 08:33
A NŐKNEK, itt jelesül a bírónőnek, éjjel-nappal a szexen jár az eszük. De hiszen az is a feladatuk, azért vannak - a szexszért. És, ha támad a természet, akkor féktelenek, nekik akkor "AZ" KELL ! Meg is szerzik maguknak. És a természet hol ennél a Lilithnél, hol annál a Lilithnél támad, tehát mindig vannak. Egyébként sokan közülük a testükből élnek. Sok dolog felett szemet hunyunk. Gyanúsak azok, aki ilyesmiket észrevesznek. Úgy nők, mint - férfiak egyaránt.
EX - Terminátor
2023. április 21. 23:09
NEM!!! És ha ti senkiházi humán hulladékok azt merészelitek képzelni hogy ebbe vagy bármi másba belepofázhattok? Ha azt merészelitek képzelni hogy bármit ebből megtehettek vagy folytathatjátok? ANNAK ISZONYATOS KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!