„Nagyon gyengén játszott a válogatott! És kő-papír-ollózni a pályán? Soha!” – Hevesi kiakadt Szoboszlaiékra a Jobbfelső pipában

2023. március 25. 20:52

Hevesi Tamás pro-licenszes edzőként kiakadt Szoboszlaiék büntetőt megelőző kő-papír-ollózásán, szerinte ez harmadosztályban se fér bele. Harsányi ismét döbbenetes leleplező sztorit mesél az olasz fociban jelen lévő fogadási furcsaságokról, Ganxsta szerint pedig a Barcelonából ki lehet venni Guardiolát, de Guardiolából nem lehet kivenni a Barcelonát. Ezért nincs azóta sem BL-trófeája.

2023. március 25. 20:52
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

 

Kő-papír-ollózni egy büntető előtt? Soha!

Ha bement volna Sallai kihagyott büntetője, Hevesi Tamás szerint az sem tette volna helyre azt, ami az észtek ellen a pályán történt. „Ilyet megye első osztályban nem engedsz meg.

Aki ki van jelölve elsőnek, annak kell rúgnia, ebben nincs apelláta. Egyetlen esetben van változtatási lehetőség. Ha kijön Szoboszlai, és azt mondja Marco Rossinak, hogy elnézést, úgy érzem, valamiért ezt most nem.”

Ganxsta arról, hogy Guardiola legutóbb még Barca-edzőként nyert Bajnokok Ligáját:  

– indokolta meg a rapper, miért nem nyer azóta sem Bajnokok Ligáját a katalánokkal korábban sikert-sikerre halmozó szakember. 

Harsányi Levente a meccsek körüli fogadási furcsaságok kapcsán ismét megosztott egy személyes sztorit, amelyben egy olasz ismerőse ezzel a tanáccsal látta el némi akcentussal.

Persze arról is markáns véleménye volt a műsorvezetőnek, hogy Kondás Elemér a kivételesen rossz eredmények dacára még mindig a Vasas edzője, és inkább három válogatott játékos (Radó, Feczesin, Márkvárt) kapott büntetést:

„Azért, mert a gyerek rossz tanuló, nem küldöm el más családhoz. Már ezerszer elmondták: tizenegy játékos játszik rosszul, erre (máshol) fogják kirúgják azt, aki a pálya mellett áll.

Mint a karácsonyi ajándékozásnál: kihúzzuk a neveket. És akkor ott állna tizenegy rettegő fejű ember.” 

Itt a Jobbfelső pipa, vagyis inkább a Jobbfelső FIFA! Hogy miért is? Az kiderül a fenti videóból! 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AntiSorosWeapon
2023. március 27. 00:08
Srácok, guritsátok ki a vörösszőnyeget, véleményt mond egy pro-licenszes edző! :DDD Imádom amikor a hazai 0 értékű közegben sem túl sokra jutó emberek kiosztják Rossi Dárdait vagy Szoboszlait
embor2
2023. március 26. 18:02
Szerintem meg belefért , ez csak egy barátságos mérkőzés volt szórakoztatták a közönséget.
Tommaso
2023. március 26. 16:24
Nem véletlen, hogy a "barátságos" meccsek ideje leáldozóban van. A tétmeccsen alkalmazandó taktikát edzésen is lehet gyakorolni.
Nemkellnév
2023. március 26. 15:48
A focisták általában érdemtelenek, mert egymást képzik alul. A legtöbb ma is kifejezetten bunkó. Szilágyi Áron az, aki számít és az olyanok, mint ő. Jeles példakép! Ő nem lacafacázik, hanem küzd és nyer! Lefotóztam ezt a bejegyzésemet, mert valahogy nem akaródzik a weboldalnak megjegyezni ezt a hozzászólásomat. egyébként éppen az ilyen sunyiságok miatt teszek már évtizedek óta a focira. Pedig nem is voltam rossz benne....mint gyerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!