A FIFA elnöke is el van ájulva a Puskás Arénától (VIDEÓ)

2023. március 29. 09:10

„A futball összehozza az embereket, egy gyönyörű stadionban, ahol nemsokára egy európai kupadöntőt is rendeznek májusban” – fogalmazott Gianni Infantino.

2023. március 29. 09:10
null

Eljött Budapestre az Európai Klubszövetség közgyűlésére a FIFA elnöke is, aki amellett, hogy a prosperáló közös munkáról számolt be, sok sikert kívánt a magyar labdarúgó-válogatottnak és megígérte, hogy visszatér a Puskás Arénában rendezendő Európa-liga-döntőre is – írta meg a Nemzeti Sport.

ahol nemsokára egy európai kupadöntőt is rendeznek májusban” – fogalmazott Gianni Infantino.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jetinyugger
2023. március 29. 20:20
Európa legszegényebb országa a miénk, a legszarabb miniszterelnökkel, aki a kegkorruptabb is, na az elbassza a pénzt a csüngőhasú hobbijára, aniből a korrupt FIFA is profitál. Persze, hogy örülnek ennek.
blondibarbi
2023. március 29. 18:54
Infantino olaszul csecsemőt jelent.
wanderer888
2023. március 29. 16:18
jó hát a ner után a FIFA a világ második legkorruptabb szervezete nem csoda, hogy itt ájuldozik a kopinger. hogy ez nem neki jutott eszébe! :D
pollip
2023. március 29. 14:16
Remélem, a románoktól is elájul, mert az ő esetükben a foci nem hozza össze őket senkivel. Inkább taszítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!