Ronaldo lebontja saját szobrát vagy már FIFA-elnöknek készül? – Videónk

2023. január 14. 09:33

Ganxsta Zolee biztos benne, hogy Ronaldo lebontja a saját szobrát, Risztov Éva szerint CR7 lesz a következő FIFA-elnök, míg Harsányi Levente úgy látja butaságot beszél Infantino, amikor Pelé-stadiont akar minden országba! Itt a Jobbfelső:pipa legújabb epizódja.

2023. január 14. 09:33
null
Csisztu Zsuzsa

Érzelmi és nem racionális döntést hoztak az újságírók és megbüntették Liu Shaoangot - Risztov szerint

„Ha nem hagyták volna el az országot, akkor ebben az évben biztosan Liu Shaoang és a Bánhidi Ákos - Csang Csing Lina lett volna az Év Sportolója és az Év edzője" – mondja Risztov Éva olimpiai bajnok,

aki maga is volt korábban az Év Női Sportolója 2012-ben, amikor nyíltvízi úszásban olimpiai bajnok lett Londonban.

„Szeretem ezeket az ősmagyar neveket!" - tette hozzá viccesen Csang Csing Lina nevét hallva Ganxsta Zolee, aki focitémában kőkeményen benyomta, hogy szerinte

Cristiano Ronaldo épp mostanában bontja le a saját szobrát ezzel az egész szaúdi szerződésesdivel.

Harsányi Levente szerint Gianni Infantino FIFA-elnök nem mond rosszat, csak butaságot, amikor azt kezdeményezi, hogy minden országban legyen Pelé-stadion.

 Itt a Jobbfelső:pipa legújabb epizódja!

Nyitókép: Mandiner grafika

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsíros Teri önkormányzati gépelő
2023. január 16. 15:32
Harsányi levente annyira irritálóan flegma. Sose felejtem, amikor egyszer kifejtette, hogy mennyire leszar mindent, csak kapja meg a zsetont és kész. Miatta nem hallgatom. Persze ez nem érdekel senkit, szóval csak úgy mondom bele a vakvilágba. :))
akkor ki
2023. január 14. 18:10
Én imádom Levit meg Zolit is, Bocskort szintén, de akit utálok az Sebestyén Gúnyolódós Beszari Balázs, és ki miatt,?, az Egysejtű Sperma nagyságú Zsidaj Fogtechnikus Vadon János nevű csótányt, aki a családi kirándulásra puszta kenyeret visz a fiókáinak. Gúnyolódós fösvény szarrágó szarjankó! Az ilyen debillek miatt lesznek hülye felnőttek a gyerekei, mert a minimumot nem adta meg nekik ez a kretén. Ha meghallom a hangját, ökölbe szorul a kezem!
Zsíros Teri önkormányzati gépelő
2023. január 14. 17:17
Majd azért aki meghallgatta, alkalomadtán mondja el, neki hogy tetszett :D
Orseolo Péter
2023. január 14. 17:17
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!