Csercseszov a meccs után: Csak a továbbjutás érdekel!

2022. október 14. 06:20

A Ferencváros vezetőedzője a csütörtöki Európpa-liga győzelem után elmondta, csak a továbbjutás foglalkoztatja, nem pedig az, hogy a csapat magyar csúcsot állított fel azzal, hogy legyőzte a Crvena zvezdát az Európa-liga negyedik fordulójában.

2022. október 14. 06:20
null

A csütörtöki mérkőzés után adott sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov kijelentette, hogy bár magyar futballnak lehet, hogy rekord a három győzelem és a kilenc pont a csoportkörben, de neki nem.

Én nyertem már hatból hatot is a Dinamo Moszkvával”

– reagált.

Úgy fogalmazott, hogy most az van előtte, hogy két kemény meccs van a Fradi elött, melyeken a továbbjutásért kell küzdeni, ezért nem a rekordokkal van elfoglalva, hanem a következő mérkőzésekkel. A tréner megdicsérte játékosait is, állítása szerint nem csak jól futballoztak, hanem győztes mentalitással mentek ki a pályára.

A csapat jól reagált a bekapott gólra, ami szintén nem volt igaz a múlt heti összecsapásra”

– szögezte le.

(MTI) 

Kapcsolódó

Ferencváros - Crvena zvezda 2-1 - A valaha volt legjobb magyar kupafőtáblás szereplés a Fradié, jöhet a tavasz! 
A zöld-fehérek óriási bravúrt hajtottak végre: 4 meccs után három győzelemmel és 9 ponttal vezetik a csoportjukat! BŐVEBBEN...

A zöld-fehérek óriási bravúrt hajtottak végre: 4 meccs után három győzelemmel és 9 ponttal vezetik a csoportjukat!

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2022. október 14. 12:42
Csak a FRADI!
Gyugyesz
2022. október 14. 10:44
Arra hívnám fel a tisztelt közvetítők figyelmét, hogy fradi meccs esetén ne használják a 'MI' kifejezést! A MI az a válogatott. A fradi meg egy túlértékelt, túlfizetett, erőszakosan nyomuló, nagyképű klubcsapat - szerény eredményekkel. Nem mindenki szenved a fradi-kórban. A fradi egy hype.
APESZ72
2022. október 14. 09:54
szép
szürkeSzarvas
2022. október 14. 08:52
A Fischer Teddy szomorú. A vereségtől van merevedése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!