Csercseszov az El-trófeát, Ryan Mmaee a hat pontot látja maga előtt – A Monaco ellen lép pályára csütörtök este a Fradi

2022. október 27. 15:58

Ahogy egyre jobban teljesített a Fradi az EL-ben, úgy nőtt Ryan Mmaee étvágya. Csercseszov mester pedig mindig a következő meccsre koncentrál, de nem titkolta eddig sem: az Európa liga-trófea a cél.

2022. október 27. 15:58
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Csütörtök este itthon a Monaco ellen játszik újra a Fradi 

Ryan Mmaee egyre magasabbra teszi a mércét. Először csak több pontot vizionált lelki szemei előtt, mint amit a Ferencváros a tavalyi sorozatban szerzett. Az Európa Liga-sorozat legutóbbi kiírásában a Ferencváros a Bayer Leverkusen, a Real Betis és a Celtic ellen összesen három pontot tudott szerezni, jelenleg már megtriplázta ezt, úgy, hogy még két mérkőzés hátravan, ma este a Monaco, jővő hát csütörtökön a török bajnok, Trabzonspor ellen. Ahogy mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobban teljesített a Fradi, úgy nőtt az étvágya.

Az nso.hu-nak nyilatkozva Ryan Mmaee, a Ferencváros 24 éves marokkói válogatott támadója, aki 2021 júliusában érkezett a klubhoz eképp mesélt a jelenlegi céljairól. 

Minden évben többre vágyom. Fontos volt, hogy az első találkozón hazai pályán legyőztük a Trabzonsport, ráadásul emberhátrányban futballozva.

Az a siker nagy lendületet adott, addig is tudtuk, hogy jó csapatunk van, onnantól még inkább hittünk magunkban.”

A Trabzonspor elleni – talán váratlannak mondható – siker után meglátogattuk a zöld-fehér csapatot, a klub Népligeti edzőpályáján, ahol Sztanyiszlav Csercseszov mester véleményére is kíváncsiak voltunk. Az oszét származású szakember a törökök elleni meccs után – s még a Zvezda elleni első vereség, na és a nagy port kavaró Iváncsával szembeni kupakiesés előtt - is már igen magasra helyezte saját elvárásait, és azóta ezt többször is megerősítette. Érdemes azonban újra felidézni, hogy milyen szakmai múltból, miféle eredményekből táplálkozik Csercseszov önbizalma és milyen személyiség ő a pályán kívül, amely alkalmassá teszi a szakembert arra, hogy mindenben a pozitívumot lássa.

Íme exkluzív videónk: 

A nyitóképen: Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2022. október 12-én. A csapat a következő napon a Crvena zvezda csapatával találkozik az Európa-liga csoportküzdelmeinek során. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2022. október 31. 15:04
EL-trófea a cél? Evvel a krva gyenge játékkal? Nem is tudtam, hogy a ruszkiknak humora is van.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 30. 12:19
Hajrá Fradi! Hajrá kopasz barátom! Győztök! Kitömitek ezeket a csigazabáló franszia nigger libsi csőcseléket.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 28. 00:06
Revideálom magam. Ez kurva gyenge!!! Több kell fiúk.
files32
2022. október 27. 22:21
Hajrá Fradi! De nagyon figyelni, mert még semmi nem dőlt el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!