Gólnélküli döntetlennel kezdte a BL-t a Fradi

2022. július 06. 17:52

Megkezdte a BL-szereplését az FTC.

2022. július 06. 17:52
null

Megkezdte a BL-szereplését az FTC. A selejtező 1. fordulójának kazahsztáni fellépésén is esélyes is volt a magyar csapat, de az óvatosság nem ártott. Végül, döntetlen lett a rendes játékidő eredménye.

A Ferencváros zöld-fekete mezben játszott, a Tobol tiszta fehérben. A meccs során az első sárgát Jovancsics kapta, a Tobol játékosa a 32. percben, a másodikat Vécsei, a 34-ben. Utóbbi azért kapott sárgát, mert egy szabadrúgás a sorfalba érkezett, a kipattanót pedig a hazaiak megtámadták,

Vécsei pedig csak szabálytalanul tudta megállítani a kontrát.

Percekkel később Kairov (38. perc) majd Boli kapott sárgát (38. perc szintén). Az első félidő végén 0-0 volt az állás, ami érdemben nem változott a hivatalos játékidő végére sem.

A 71. percben Laidouni kapott egy sárgát egy buta szabálytalansága miatt; utánrúgásfélesége ért sárgát az ellenfél térfelén. A Tobol a 90. percben szöglethez jutott, majd három perc hosszabbítást ítélt meg a játékvezető. A szögletet Bassey kifejelte, de visszajött a labda, Sergeev rálőtte,

de Dibusznak a nem túl erős lövés viszont nem okozott gondot.

Összességében kijelenthető, hogy sok veszélyes helyzete nem volt a Fradinak, a mezőnyfölény megvolt, de gólhoz kevés volt.

 

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Kosztanaj, Központi Stadion. Kezdés: 16 óra. Vezeti: Bel (horvát)
TOBOL:
Mokin – Kairov, Malij, Tomasevics, Amanovics – Tagibergen, Jovancsics, Zsarinbetov (Muzsikov, 68.) – Tosics, Zsakszilikov (Vukadinovics, 77.), Brígido (Sergeev, 64.). Vezetőedző: Milan Milanovics
A kispadon: Busszurmanov, Akmurzin (kapusok), Aszrankulov, Szemcsenkov, Muzsikov, Vassziljev, Zsumasev, Marocskin, Kulpeiszov, Deble
FTC: Dibusz – Botka (Wingo, 77.), S. Mmaee, Kovacevic, Civic – Laidouni, Zachariassen (Marquinhos, 62.), Vécsei (Esiti, 51.) – Tokmac Nguen, Boli (Bassey, 62.), A. Traoré. Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
A kispadon: Bogdán, Varga (kapusok), Knoester, Mercier, Pászka, Auzqui, Loncar, Nagy O.

Mokin – Kairov, Malij, Tomasevics, Amanovics – Tagibergen, Jovancsics, Zsarinbetov (Muzsikov, 68.) – Tosics, Zsakszilikov (Vukadinovics, 77.), Brígido (Sergeev, 64.). Vezetőedző: Milan Milanovics A kispadon: Busszurmanov, Akmurzin (kapusok), Aszrankulov, Szemcsenkov, Muzsikov, Vassziljev, Zsumasev, Marocskin, Kulpeiszov, Deble Dibusz – Botka (Wingo, 77.), S. Mmaee, Kovacevic, Civic – Laidouni, Zachariassen (Marquinhos, 62.), Vécsei (Esiti, 51.) – Tokmac Nguen, Boli (Bassey, 62.), A. Traoré. Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov A kispadon: Bogdán, Varga (kapusok), Knoester, Mercier, Pászka, Auzqui, Loncar, Nagy O.

Nyitókép: MTI/EPA-EFE/José Manuel Vidal 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserna János
2022. július 09. 02:54
Lesz ez jobb is. Hajrá, Fradi! A Mandiner újságírója pedig olvassa végig az általános iskolás nyelvtankönyveket! Felháborító a nyelvi színvonal.
artojan
2022. július 07. 03:38
Küldenek ? Akkor jó az x ? Ha az Űllöi úton 3:0 lesz akkor nem küldenek ?
nemmondom
2022. július 06. 18:33
A "mérkőzésről" tudósító ügyesen játszik a színekkel. Pozitív viszont, hogy pirost nem láttunk a széleken sem.
vajda
2022. július 06. 18:33
A Ferencváros játékosai listájának végigolvasása minden keresztény magyar hazafi szívét megdobogtatja. Mmaee, Kovacevic, Laidouni, Zachariassen és társaik mind ősmagyar leventék, nemzetünk büszkeségei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!