Hosszú Katinka felhagyhat a versenysporttal

2022. június 11. 17:05

Az Iron Lady egy interjújában beszélt arról, hogy felcserélődtek nála a prioritások.

2022. június 11. 17:05
null

Az olimpiai és világbajnok úszó nemrég interjút adott a Forbes magazinnak, amelyben többek között arról is szó esett, hogy június 9-én nyílt meg a Koool nevű étterme, amit közösen alapított a vőlegényével, Gelencsér Mátéval.

– részletezte Hosszú az új éttermét. Hozzátette, hogy két éve Móricz Kitti szakács főz rá, akivel közösen alakították ki az étterem kínálatát.

Közel a visszavonulás?

Katinka a beszélgetés során kitért arra is, hogy már nem foglalkoztatja a versenysport, felcserélődtek nála a prioritások. A visszavonulása kapcsán pedig annyit mondott, hogy a vőlegényével már babát szeretnének.

Kapcsolódó tartalom

Magamat is feláldoztam a sikerekért – Hosszú Katinka a Mandinernek
Fontos, hogy mi, magyarok elhiggyük, ebből a kis országból igenis győztesek tudunk lenni – mondja Hosszú Katinka, aki az amerikaiak önbizalmát írná fel minden sportolónak. Bővebben...

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. június 14. 12:29
Ez az étteremnyitás valami fétis lehet a "celebeknél", de nem tudok olyanról, akinek bejött volna. A kicsihuszár étterme becsődölt, Bodrogi étterme (tudtommal) vegetál, a koktélkirály étterme csődbe ment... Valami mást kellene kitalálni, mert egy étterem nagyon gyorsan el fogja égetni az összeúszott pénzt.
Forgalmazó
2022. június 13. 00:00
Aranyos Gratula Neki!!!
bölcsbagoly
2022. június 12. 12:38
S ha már disznó, akkor legyen kövér! Elkövetek még egy istenkáromlást, lehet megkövezni! A bőrön, a testben, nem csak káros baktériumok élnek, hanem olyanok is amelyek védik, amelyek hasznosak! De ők is pont olyan érzékenyek mint a kórokozók a fertőtlenítőszerekkel, antibiotikumokkal szemben. A tisztaságmánia, a túlzott gyógyszerfogyasztás, ma már több kárt okoz mint hasznot. De hát divatos, az ember természetes testszaga meg elitélendő. A késő középkor - kora újkor után átestünk a ló másik oldalára finnyásság tekintetében. S csodálkozunk a káros mellékhatásokon.
kozmosz
2022. június 11. 22:51
És tűnjön el innen. Már a tököm tele van vele, évek óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!