Fucsovics indul, Djokovics már biztosan nem az Ausztrál Openen - portré a magyar teniszezőről

2022. január 16. 09:47

Még Fucsovics Márton sem nézte jó szemmel azt a kivételezést, amit Novak Djokovics remélt az ausztrál hatóságoktól és ma már tudjuk, Djokovics nem indulhat az év első Grand Slam tornáján. Nos, Marci akár beszól, akár éppen játszik a Djokovics, Federer, Medvegyev kaliberű sztárok ellen, mindenképpen a világelitben teniszezik. Videointerjúnk a magyar top játékossal.

2022. január 16. 09:47
null

Junior világelsőből az „éjszaka császára" - ez is Fucsovics útja volt a mai élteniszig

A világranglistán épp a 38. helyen álló magyar klasszis elképesztő magasságokat és mélységeket járt már be eddig, volt junior világelső és olyan korszakot is megélt, amikor az "éjszaka császáraként" emlegetve épp kitették a válogatottból és a Davis-kupa csapatból. Hétfőn ő is kezd az idei első Grand Slam tornán Ausztráliában és nagy céljai vannak.

A beszólogatást jól tűri és azt sem bánja, ha épp Boris Becker dicsérgeti a barátnőjét, Böszörményi Anettet.

Videoportrénkból kiderül hogyan vág neki 15 évesen, szinte gyerekként egy teniszt imádó kissrác egyedül egy német tenisziskolának és az is, menyire érzi magányosnak magát, amikor a háló másik oldalán Federer készül éppen szervállni.

A nyitóképen: Fucsovics Márton exkluzív interjút adott. Fotó: Lékó Tamás - Csisztu Sport Cast

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csisztuzsuzsa
2022. március 11. 11:53
Egy negyven perces beszélgetést? Inkább nézd meg!
csisztuzsuzsa
2022. március 11. 11:53
Annál többet írok a bevezető cikkben, éppen arról, hogy mi mindenről van szó a beszélgetésben. Nyissa meg a beágyazó cikket és ott elolvashatja mindezt.
csisztuzsuzsa
2022. március 11. 11:53
Csonti, kár a gőzért! Gyengusz minden kommented, és egyszer, ha igazán ki akarnál tűnni, akkor írnál valami kedveset. Na, akkor tényleg elkeserednék, addig mulatok rajtad. Balfék.
csisztuzsuzsa
2022. március 01. 00:39
Jól szórakozok rajtad. Ezek a szánalmas kísérletek! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!