Először lépte át a magyar válogatott összértéke a 100 millió eurót

2021. szeptember 01. 15:45

Az Eb-szereplés óta a válogatott játékosok legtöbbjének nőtt a piaci értéke.

2021. szeptember 01. 15:45
null

A transfermarkt.com szakportál adatai szerint története során először 100 millió euró felett (104.95 millió) van a válogatott keret játékosainak összértéke – olvasható az m4sport.hu-n. A magyar labdarúgó-válogatott egy hét alatt három világbajnoki selejtezőt játszik. Szeptember 2-án Angliával csap össze a Puskás Arénában, három nappal később Albániában lép pályára, majd újabb három nap múlva Andorrával játszik ismét Budapesten.

A korábban említett több mint 100 millió eurós összértéket az a 26 játékost jelenti, akiket Marco Rossi kijelölt a három találkozóra. A legértékesebb továbbra is Szoboszlai Dominik (25 millió), rajta kívül Willi Orbán és Sallai Roland (16-16) és Gulácsi Péter (13) értéke haladja meg a 10 milliót. Ahogy a portál rámutat: a keret értékének növekedésében jelentős szerepet játszott az Eb-részvétel és az ott mutatott teljesítmény, a Bundesligában szereplő magyarok kiegyensúlyozott teljesítménye és a Ferencváros BL-szereplése is.

Fotó: MTI/EPA/Vaszil Donev

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2021. szeptember 02. 11:19
"Először lépte át a magyar válogatott összértéke a 100 millió eurót" Javaslom, gyorsan adjuk el őket, és töltsük fel a magyar csapatokat csak magyar játékosokkal. Lehet, hogy a külföldieknek ezek után kevesebbet érne a magyar válogatott, a szurkolóknak viszont valószínűleg többet.
Marcus Gravius
2021. szeptember 01. 22:16
Orbán Viktor az országot vakarta ki a bélsárból.. Marci Rossi pedig a válogatottat. A baloldal persze majd szétrobban dühtől, mert most a magyaroknak jól megy, a parazitáknak (gyurcsány team és a külföldiek: momentum, donáth, cseh, berg stb) pedig felkopik az álla.
Reszelő Aladár
2021. szeptember 01. 20:51
Egyszerű számháború. Nem ez dönt holnap a pályán. Ha ez döntene, akkor 15-0-ra kaptunk volna ki Franciaországtól.
gyaloggos
2021. szeptember 01. 16:14
EZT csak mellékesem, MENNYIRE irreálisak olykor egy-egy játékosért fizetett összegek. Mbappéért már 220 millió eurót ajánlott a Real, DE a PSG ennyivel is elhajtotta őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!