Putyin és Salvini is Budapestre látogathat a napokban

2021. június 05. 22:09

A budapesti cselgáncs-világbajnokság apropóján látogathat Magyarországra az orosz elnök és a Liga vezetője.

2021. június 05. 22:09
null

Szombaton kora délután megtartották a vasárnap kezdődő budapesti cselgáncs-világbajnokság sorsolását, az olimpiai kvalifikációs sorozat záró versenyén 118 ország 665 dzsúdósa lép tatamira.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a Nemzetközi Judószövetség elnöke, Marius L. Vizer – akit a vb előtt a budapesti kongresszuson újraválasztottak a posztján – meghívta a világbajnokságra Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Ezt Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője is megerősítette a TASZSZ hírügynökségen keresztül, ám arról a szóvivő egyelőre nem tudott nyilatkozni, hogy az elnök ellátogat-e Budapestre.

A lap megemlíti: a vb-n feltűnhet Matteo Salvini, az olasz Liga párt elnöke, korábbi belügyminiszter is. Marius L. Vizer közeli barátja a híres olasz énekes Al Bano – aki már többször lépett fel dzsúdós rendezvényeken –, vele érkezhetne Salvini.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2021. június 11. 11:10
Sírjatok libsik. Orbánt partnerként kezelik az nagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!