Kijött a foci-Eb hivatalos himnusza

2021. május 14. 20:46

A dalt Martin Garrix és a U2 frontembere, Bono írta The Edge-el.

2021. május 14. 20:46
null

A U2 honlapja szerint a We Are The People című dalon három éven át dolgoztak, Garrix, a holland DJ rakta össze a zenei alapot, Bono írta a szöveget, a gitáron pedig a The Edge játszik.

Garrix szerint „hihetetlen élmény volt megírni a világ egyik legnagyobb sporteseményének zenéjét Bonoval és a The Edge-el”.

A tömeg zúgása egyesíti a zenét a focival, amit mindkettő rajongótáboraitól megfosztott ez a rettenetes kis vírus, ami annyi kárt okozott sokaknak”

– mondta Bono. The Edge is arról beszélt, jól szórakoztak, amikor a lezárások idején együtt dolgozhattak a számon.

Az UEFA szerint a We Are The People pozitivitást, reményt és az egység érzését sugározhatja majd az egész világ, de főleg Európa felé. A koronavírus miatt elhalasztott Európa-bajnokságot 11 városban fogják játszani: Amszterdamban, Bakuban, Bukaresten, Budapesten, Koppenhágában, Glasgowban, Londonban,Münchenben, Rómában, Szentpéterváron és Sevillában. A nyitómeccset június 11-én Rómában játsszák majd, a finálé pedig Londonban lesz július 11-én.

Nyitókép: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2021. május 15. 18:46
Pont ez a bajgunar Bono?
Amon-Li-Sa
2021. május 15. 17:42
Kiszámolta már valaki, hogy a focisták ide-oda utazgatásának mekkora lesz a karbon-lábnyoma?
zakar zoltán béla
2021. május 15. 17:04
szar
DonCiccio
2021. május 15. 16:41
Meg se nézem. Szar, lehet, vagy fos. Az meg van a budiba. Kedden jön a szippantós
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!