Visszavágott a tavalyi BL-döntőért a PSG, kiesett a Bayern

2021. április 13. 21:57

A magyar érdekeltségű párharcban a Chelsea jutott tovább a Porto ellen – a londoniaknál Lőw Zsolt a másodedző.

2021. április 13. 21:57
null

Kedden este rendezték a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágóit. Mint a sorsolásnál írtuk: megismétlődik a tavalyi döntő a Bayern München-PSG párharc képében. Az első meccsen a Lewandowskit nélkülöző németek 3-2-es vereséget szenvedtek hazai pályán a Barcelonát búcsúztató francia bajnoktól.

Két gól kellett tehát Thomas Mülleréknek Párizsban a továbbjutáshoz, ebből egy megszületett az első félidőben: a tavaly még a franciáknál játszó Chupo-Moting góljával 1-0-ra ment a Bayern. A második játékrész nagy csatát, sok helyzetet, de kevesebb gólt hozott: maradt a 0-1, de idegenben lőtt gólokkal a francia csapat jutott a legjobb négy közé.

A másik meccsen a Chelsea megőrizte a Portugáliában összeszedett kétgólos előnyét, és továbbjutott a Porto ellen. Chelsea-Porto 0-1, összesítésben 2-1 az angol csapat javára.

Holnap Dortmund-Manchester City, és Liverpool-Real Madrid összecsapásra kerül sor a legjobb nyolc között.

Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2021. április 14. 14:17
"Visszavágott a tavalyi BL-döntőért a PSG, kiesett a Bayern" Baromság! Egy döntőbeli vereségért csak és kizárólag egy újabb döntőben lehet visszavágni. Ugyanis egy döntőbeli győzelem értéke sokkal nagyobb, mint egy selejtezőbeli győzelemé.
zakar zoltán béla
2021. április 14. 10:30
Mindkét meccsen jobbak voltak a müncheniek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zakar zoltán béla
2021. április 14. 10:28
neymar egy idegroncs
KannibálTatárÚr
2021. április 13. 23:56
Mondjuk meg, hogy két kapufát lőtt a PSG (Neymar) és Neymar az üres kapu előtt nem találta el a labdát. Mbappé gólt is lőtt, de kétséges les miatt nem adta meg a bíró a gólt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!