Fásítana az UE(FA)

2019. szeptember 25. 10:14

Nem falábú csatárokat, hanem igazi fákat ültetne a jövő Eb-helyszíneken, így Magyarországon is az európai szövetség.

2019. szeptember 25. 10:14

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) összesen 600 ezer, városonként 50 ezer fát ültetne a jövő nyári, 12 országban, köztük Magyarországon sorra kerülő kontinensviadal helyszínein. Ezt az UEFA kedden, a végrehajtó bizottság ljubljanai ülésén jelentette be, jelezve, hogy a klímavédelem mellett többek között ezzel az akcióval is ünnepelnék az Európa-bajnokságok 60. évfordulóját.

A mérkőzéseket Budapest mellett Londonban, Bakuban, Münchenben, Rómában, Szentpéterváron, Amszterdamban, Bukarestben, Bilbaóban, Dublinban, Glasgow-ban és Koppenhágában rendezik. A 24 válogatottat felvonultató 2020-as Európa-bajnokság 51 mérkőzéses sorozata június 12-én Rómában kezdődik, az elődöntőknek és a július 12-i finálénak London ad otthont.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2019. szeptember 25. 14:54
Minden településen ahol stadion épül 50 ezer fát is el kell majd ültetni. Ezt parancsolta az Európai Labdarúgó Szövetség.
yanoo
2019. szeptember 25. 13:25
Az UEFA-nak az európai labdarúgással kellene foglalkoznia, nem politikai és társadalmi kérdésekkel. Bár, ha a labdarúgás és a pénzgyártás közé egyenlnőségjelet teszünk, akkor sikeres szervezet,de belátom, most az új üzlet a klímahiszti.
Crüwel
2019. szeptember 25. 11:46
A fifa meg katarba fogja felporszívozni a homokot amit beküld a Föld felső légkörébe és ez faszán eltakarja a napot így lassítva a "felmelegedést".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!