Idén is lesz I Bike Budapest – itt vannak a részletek

2017. március 08. 10:05

Új útvonalon, a Szabadság térről indulva és a Városligetbe tartja idei kerékpáros felvonulását április 22-én, délután 4-től az I Bike Budapest mozgalom és a Magyar Kerékpárosklub.

2017. március 08. 10:05

Április 22-én, a Föld napján tartja idei bringás felvonulását az I Bike Budapest és a Magyar Kerékpárosklub. Az útvonal ezúttal más lesz, mint az elmúlt években: a Szabadság térről indul a felvonulás és a Városliget lesz a végcél. 

Egészen konkrétan ez lesz az útvonal: Szabadság tér – Garibaldi utca – Pesti alsó rakpart – Közraktár utca – Petőfi híd – Irinyi József utca – Karinthy Frigyes út – Móricz Zsigmond körtér – Bartók Béla út – Szent Gellért rakpart – Attila út – Alagút – Lánchíd – József Attila utca – Andrássy út – Olof Palme sétány – Városliget, Királydomb

Nagy közös biciklitekerés olyan pontokon, amiket szeretünk és ahol még nem mentünk. Boldog bringaemelés, piknik az elején és a végén, buli a Ligetben. Megint olyan lesz a város, amilyen máskor nem, de most másnapra még bringásabbá tehetjük” – írják az esemény leírásában.

A gyülekező 15:30-tól lesz a Szabadságtéren, a bringaemelés a városligeti célban pedig körülbelül 18:30-kor.

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik