Kirúgták Détárit a Fraditól

2012. augusztus 20. 12:07

Ma reggel, közös megegyezéssel szerződést bontottunk a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzőjével, Détári Lajossal. Fájdalmas, de elkerülhetetlen volt – írta hétfőn délelőtt a Facebookon Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

2012. augusztus 20. 12:07

Détári Lajos a Fradit 2011 augusztusa óta irányította, a bajnoki év alatt 34 pontot szedett össze, az FTC a 11. helyen zárt. Májusban egy évvel meghosszabbították Détári szakmai igazgatói szerződését.

A Nemzeti Sport szerint Détárinak most azért kell mennie, mert a vezetőség elvárása az első öt forduló alatt 10 pont volt, de négy forduló után csak öt pontja van a csapatnak. A Fradihoz holland edző érkezhet.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. augusztus 21. 11:39
Ki a f@xt érdekel? Egy semmitérő csapat és egy idióta szurkolótábor. Nem mindegy, hogy ki az edző? A lé jön, álambá + vállalati támotaások( akiknek mindegy, hogy az államnak fizetnek, vagy egy focicsapatnak) tejel, dolgozni nem kell érte, a fanatikusoknak meg tök mindegy, a lényeg a balhé. És ez nem csak a fradira igaz, ez a teljes magyarországi élfoci. A labdarúgás nevű látványsport legattraktívabb eleme a szétbombázott metróállomás, lerombolt buszok, villamosok. Szóval tök jó, hogy új edző jön a fradihoz. Már úgy hiányzot.....
gabuci
2012. augusztus 20. 21:03
Nem teljesen mindegy, hogy ki az edző, vagy mi a kubatov nevű senki elvárása?Lehet játszani a normális ország, norm. viszonyok, elvárások , következmények játékot, de ez ma Mo.-on és főleg a fociban röhejes. Ez kb. olyan, mintha tőlem elvárnák, hogy énekeljek az Operában.
bdi
2012. augusztus 20. 19:23
Érdekesebb kérdés, hogy melyik klub fogja fizetni a szurkolók által okozott károkat.
Parasztvakítás
2012. augusztus 20. 18:04
Ami nem megy azt nem kell erőltetni!!Úgy szar az egész magyar foci ahogy van,fradistól,détáristól!!Aszt ha valamelyik rúg egy egyeneset márt a média úgy sztárolja,mintha legalábbis valamiféle rejtett messis tehetség lenne benne(a minapi gera gól)!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!