Minden, amit érdemes tudni a kriptovalutákról 

2022. április 03. 18:45

A Fintech Világa – Blockchain Percek legutóbbi adásában Qayum Dániel, a Peak tanácsadója és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető folytatták az NFT-k (non-fungible token, avagy nem helyettesíthető token) témakörének kibontását és bemutatnak néhány kategorizálási lehetőséget.

2022. április 03. 18:45
null

A Fintech Világa – Blockchain Percek adás hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja. 

Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. A Fintech Világa műsor éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat, akár a legújabb híreken vagy a legérdekesebb vállalkozásokon keresztül is.

A piacon jelenleg főleg szubjektívan kialakított kategóriákról lehet beszámolni, azonban néhány csoportosítás rendre megjelenik a legtöbb témabeli diskurzusban. Ezek a következők: (1) művészet; (2) zene; (3) belépőjegyek; (4) videójátékok; (5) domainek; (6) gyűjthető tárgyak; (7) virtuális divat; (8) valódi eszközök tokenizációja és (9) személyazonosság. A területek érintése mellett az adásban egy gyakorlati példáról is szó esik még , amely a megszokott művészeti megoldásokon kívül helyezkedik el.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!