Biden: A tévében látható üres polcok csak megtévesztést jelentenek

2022. február 20. 07:50

Bár a boltok polcai üresek vagy épp kempingszékkel van feltöltve számos sor, Biden szerint szó sincs áruhiányról. 

2022. február 20. 07:50
null

Arra kérik a fogyasztókat, hogy ne pánik-vásároljanak

A DC Belbiztonsági és Vészhelyzet-kezelési Ügynökség (DC HSEMA) még januárban arra kérte az amerikai fogyasztókat, hogy csak annyit vásároljanak, amennyi valóban szükséges: 

„Amikor betér az élelmiszerboltba és felkészül a téli időjárásra, kérem, csak azt vegye meg, amire valóban szüksége van és hagyjon másoknak is! Lehet, hogy néhány üzletben üres polcokkal találkoznak az országos ellátási lánc problémái miatt, viszont nem szükséges többet vásárolni annál, mint amennyit egyébként szoktak” – olvasható a tweetben.

Biden figyelmét teljesen elkerüli a valóság

Az amerikai elnök szerint a szupermarketek „89 százaléka tele van” és ez csak „néhány százalékkal” alacsonyabb a járvány előtti időszakhoz képest, ráadásul

Biden szerint félrevezetőek a televízióban látott képek, amelyeken üres polcokat mutogatnak.  

Jogosan teszi fel a kérdést a ZeroHedge: Ha nincsenek üres polcok és minden a legnagyobb rendben van, akkor a DC HSEMA miért figyelmezteti a vásárlókat?

Üres polcokat bemutató képek és videók árasztják el az internetet

Bár a 79 éves Biden – aki nem mellesleg azt is hajlamos elfelejteni, hogy ő az elnök – meg van győződve arról, hogy tele vannak a boltok polcai, az amerikai vásárlók által megosztott tartalmak viszont teljesen mást állítanak. 

Egy januárban megosztott videóban jól látszik, hogy mekkora „lyukak” vannak a boltok polcain: 

Egy amerikai Twitter felhasználónak is feltűnt, hogy valami nincs rendben: több sornyi kempingszékkel töltötték fel az üres helyeket. 

Egy amerikai élelmiszerbolt-társaság, az Albertsons vezérigazgatója szerint február végéig fennálhatnak az ellátási lánc problémái az Omikron okozta megbetegedések és távollétek miatt.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2022. február 22. 15:44
Hülyítik azok magukat eléggé, feminizmussal, woke-al, BLM-el, travikkal
wadcutter
2022. február 22. 08:07
Fiúk, be kell vezetni a jegyrendszert. Még csak most jön el az igazi kommunizmus az USA-ba, mi már rég túl vagyunk ezen.
kambala
2022. február 22. 00:39
A sok hülye kommentelőt ,aki nem tudja , hogy milyen árubőség van az USA-ban . Bmeg voltatok már ott egy szupermarketbe ?? Olyanok vagytok mint a régi komcsik . Ja ha egyszer kiszabadultok nyugatra a szátokon néztek....
mokány
2022. február 22. 00:37
" Leninnel alszom el és Sztálinnal ébredek , Súgd fülembe Szóvjetúnió ... " Youtube : Sztálintangó címen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!