A müncheni repülőtér tanúsítványt kap az egészségügyi intézkedések végrehajtásáról

2021. február 03. 18:40

Minden társadalmi távolságtartási és higiéniai óvintézkedést ellenőriztek; A tanúsítási program bizalmat teremt a biztonságos légi közlekedés iránt.

2021. február 03. 18:40
null

Az ACI World repülőterek szövetsége igazolást állított ki a müncheni repülőtérnek a COVID-19 járvány további terjedésének megakadályozása iránti elkötelezettségéről. Az „ACI Airport Health Certificate” megerősíti a müncheni repülőtér hatékony egészségügyi és biztonsági intézkedéseinek sikeres végrehajtását az ICAO Tanács repülés-helyreállítási munkacsoportjának ajánlásaival és az EASA / ECDC közös repülés-egészségügyi biztonsági jegyzőkönyvével összhangban. Igazolja, hogy a müncheni repülőtéren is következetesen végrehajtják az ACI Europe biztonságos légi közlekedésre vonatkozó irányelveit.

Az ACI Airport Health Accreditation program mérhetővé és átláthatóvá teszi a repülőtereken az egészségügyi, biztonsági és prevenciós  intézkedéseket az utasok, az alkalmazottak és a hatóságok számára.

A repülőterek a program segítségével áttekinthetik intézkedéseiket és folyamataikat, egy független fél validálása által pedig visszaigazolást is kaphatnak erről. Ily módon a program biztosítja az ICAO globális irányelveinek betartását és végrehajtását, az utazók tehát biztosak lehetnek az adott repülőtereken az egészségügyi és biztonsági óvintézkedések minőségében, újra bizalmat érezve a biztonságos utazás iránt.

A tanúsítási folyamat részeként felülvizsgálták a fertőtlenítési és tisztítási intézkedéseket, a távolságtartási előírásoknak való megfelelés érdekében tett óvintézkedéseket, az utastéri szellőztetést és légkondicionálást, az útvonaltervezést és az utasoknak nyújtott információk minőségét.

Minden utasterületet és folyamatot figyelembe vettek, ideértve a be- és kilépési területeket, a bejelentkezési pultokat, a biztonsági ellenőrző pontokat, a beszállókapukat, a társalgókat, a vendéglátóipari és kiskereskedelmi egységeket, az utasok beszállási útvonalait, a mozgólépcsőket, a felvonókat, a belépési ellenőrzéseket és a poggyász kiadó területeket.

A müncheni repülőtér minden területen magas eredményeket ért el, teljes mértékben megfelelve a szigorú követelményeknek.

Örömmel fogadjuk ezt a fontos díjat. Megerősíti teljes elkötelezettségünket az utasok és alkalmazottak biztonságos tartózkodása érdekében tett intézkedések iránt a müncheni repülőtéren. Ez összhangban áll az ötcsillagos repülőtér minőség iránti elkötelezettségünkkel is - mondta Jost Lammers, a müncheni repülőtér vezérigazgatója.
Az ACI repülőtéri egészségügyi akkreditációs programja népszerűsíti a bevált gyakorlatokat, és segít összehangolni az iparág erőfeszítéseit az intézkedések, folyamatok és eljárások harmonizálása érdekében. Gratulálok a müncheni repülőtérnek az akkreditáció sikeres eléréséhez. Az utazási iparág helyreállítása a COVID-19 hatásai tükrében összehangolt, globális erőfeszítéseket igényel, és a müncheni repülőtér akkreditációja azt mutatja, hogy elkötelezett a magas szintű egészségügyi és higiéniai normák mellett, amelyek összhangban vannak a világszerte elismert szabványokkal és protokollokkal. - magyarázza Luis Felipe de Oliveira, az ACI World főigazgatója.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!