„Micsoda múzeum!” – lenyűgözte a Terror Háza az amerikai világsztárt

2024. szeptember 11. 20:28

Jesse Eisenberg az Andrássy úti múzeumban járt, majd magyarul köszönte meg a páratlan élményt. Az Oscar-jelölt színész a Szemfényvesztők harmadik részének forgatására jött Magyarországra.

2024. szeptember 11. 20:28
null

Mint ahogyan már mi is megírtuk a Mandineren, Budapesten forgatják a Szemfényvesztők harmadik részét, így a film szereplői, köztük Isla Fischer, Woody Harrelson, Morgan Freeman és Jesse Eisenberg is hazánkban tartózkodnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Social Network – A közösségi háló című moziban Mark Zuckerberg megformálásáért Oscar-díjra jelölt Eisenberg tegnap az Andrássy úti Terror Háza Múzeumban járt, és a látogatást követően elismerő szavakat írt a vendégkönyvbe.

Micsoda múzeum/kordokumentum/emlékeztető!” 

– jegyezte fel angolul, majd egy „Kösonom”-mel magyarul is megpróbálta a csodálatát kifejezni.

Eisenberg egyébként augusztus elején a Bartók Béla úti, több mint fél évszázad óta működő Figaro Bűvészboltba is ellátogatott, ahol a bolttulajdonossal nemcsak arról beszélgetett nagyon közvetlenül, hogyan működhetett egy ilyen üzlet legálisan a szocializmus idején, de a bűvésztrükkök iránt is érdeklődött.


 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 12. 18:20
Tetszett neki a sok ávos zsidó tesó, meg a kancsal holomaca. Hasonló a hasonlónak.
röviden
2024. szeptember 12. 11:02
Az írása már csaknem folyóírás, szép teljesítmény egy amerikaitól. :)
Novicsok-5
2024. szeptember 12. 06:31
Ez az a zsidó, aki az ötlettolvaj zsidó globalista Zuckerberget alakította. Na szép.
UpSalute
2024. szeptember 11. 22:12
Ó játszott a Kóser játszmában is. Az is jó film volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!