Érezni az Egészet

2024. szeptember 25. 22:13

Ez az élet nem lehet tökéletes, de ha ezt elfogadja az ember, jutalmul pár pillanatra megtapasztalhatja, milyen is lehetne úgy. Vagy hogy milyen lesz az a másik.

2024. szeptember 25. 22:13
null

Nyitókép: Pálfy Dániel Ábel

Az ajkamig ér a víz. A túlsó parton a hegyek felett óriási narancsszínű gömbként állni látszik a nap. Megfáradt izmai­mat körülöleli az enyhülést hozó Balaton, amely olyan tiszta, hogy mikor belábaltam, láttam a lábujjaimat. A rózsaszín még küzd a kékkel a szinte tükörsima felszínen, amelyet csak az utolsó pillanataikat élő szúnyogok után kapkodó apró halak ugrásai borzolnak meg. Szeptember van már, de a tó még olyan, mint régen nyár közepén. Szemes háromlépcsős szabadstrandját a parti házaktól csak egy utca választja el. A Badacsonnyal szemben hasalok; a vízben senki, senki. Érzem, hogy meglebbenti a füzek szoknyáját a szél. 

 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:30
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­ ­­­s­z­e­­­x­­i­­ ­p­­u­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
krisz09
2024. szeptember 25. 23:49
Nem ilyen cikkekért nézek be ide, véletlenül olvastam bele, de megörültem neki. Eddig nem láttam, és nem is kerestem itt ezt a műfajt. Épphogy elkezdem olvasni, már vége is van. Nem jól mondom, a "megszakad" szó jobban illik ide. Valahogy hiányérzetem maradt... Persze sok élet is épp így "szakad meg", ha nem készülünk fel a végére. Szép írás 👍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!