Az alapítónak is feltűnt, hogy valami nincs rendben a Szigettel

2024. augusztus 14. 17:54

Gerendai Károly megszólalt az idei fesztivállal kapcsolatban.

2024. augusztus 14. 17:54

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

„Úgy hallom, elég rosszul állnak a számokkal”mondta Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója a nemrég zárult rendezvényről a 24.hu-nak. Gerendai ugyanis úgy tudja, a magas költségekkel nem tudtak lépést tartani a bevételek.

Ahogy azt korábban a Mandiner is megírta, vagy tíz éve nem voltak ilyen kevesen főműsoridőben a nagyszínpad előtt, mint amikor Liam Gallagher, az Oasis énekese koncertezett.

Ezt is ajánljuk a témában

Ugyanebben az írásában kollégánk arról is beszámolt, Azahriah a Sziget kiemelt idősávjában a nagyszínpadon lépett fel csütörtök este, ám a matek nem jött ki: a magyar zenész hiába járta be már Európát, a külföldi közönség számára azért még mindig ismeretlen névnek számít.

Szintén blama volt a Szigeten, hogy kényszerszünetet kellett tartani szombat este a főműsor alatt a Nagyszínpadon, amikor technikai probléma miatt leállt Martin Garrix lemezlovas műsora.

Ezt is ajánljuk a témában

A 24.hu egyébként arról is megkérdezte Gerendait, mi hiányzik ahhoz, hogy Azahriah nemzetközi sztárrá válhasson. A fesztivál alapítója szerint a jó nemzetközi menedzsment.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
béka
2024. augusztus 16. 13:53
Talán a népeknek elegük van már a számtalan fesztiválból új és megfizethetőbb élményekre vágynak.
Stingary76
2024. augusztus 15. 07:08
Napi jegy majd' 40 ezer, egy doboz sör meg 2000..
Spiritmonger
2024. augusztus 15. 02:00
Mégis, mitől lenne rendben? A zenei felhozatal 2011 óta összességében értékelhetetlen híg fos. Néha beugrik egy-egy jó előadó, de a kínálat velük együtt is minősíthetetlenül szar. E mellé kurva drága, ráadásul megy a fesztiválkártyás buziskodás is.
krupps
2024. augusztus 14. 22:30
"mi hiányzik ahhoz, hogy Azahriah nemzetközi sztárrá válhasson" Mondjuk a tehetség. Csak itthon menő ez a cigányarab hadova fos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!