Atlanti szakadék

2024. július 10. 22:32

Az amerikai baloldal Nyugat-Európát tekinti példaképének. Ez hatalmas hiba: ahhoz, hogy az Egyesült Államok az öreg kontinenst egykor naggyá tevő értékek örököse legyen, valójában hátat kell fordítania a jelenkor Európájának – vallja a magyar származású jobboldali véleményvezér.

2024. július 10. 22:32
Böszörményi-Nagy Gergely
Böszörményi-Nagy Gergely

David Harsanyi széles körben ismert amerikai konzervatív újságíró, a National Review vezető publicistája. Szülei magyar zsidóként emigráltak az Új­világba, ahol vegyész édesapja végül gyémántszedőként tartotta el a családot. David, a legidősebb fiú kosárlabda- és baseballtudósításokkal kezdte, ám képtelen volt magába fojtani reakciós nézeteit, s hamar a publicisztika világában kötött ki. Markáns állításai, szenvtelen stílusa okán pályája korai szakaszától kap halálos fenyegetéseket.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!