Osztálytalálkozó

2024. június 19. 22:14

2024. június 19. 22:14
Chalkboard.,Crayons,For,Writing,On,Blackboard.,Learning,Concept.,School,Teaching
Győrffy Ákos
Győrffy Ákos

Nyitókép: Shutterstock

Sosem szerettem az osztálytalálkozókat. Életemben egyszer vettem részt ilyesmin, de elég hamar meguntam a fotó­albumok nézegetését. Fotók az esküvőről, az első gyerekről, a második gyerekről. Neked van családod? Mi a munkád? Lettek gyerekeid? Logikus kérdések, de amikor már sokadszorra hallom, a kijárat felé kezdek tekingetni.

Nemrég ismét részt vettem egy osztálytalálkozón. Pontosabban a harmincéves érettségitalálkozónkon. Ugyanabban az étteremben gyűltünk össze, ahol annak idején a bankettünk is volt. Most valamiért nem kellett olyan nagyon noszogatnom magam, hogy elmenjek. A fene tudja, miért. Talán (nem talán, biztos) öregszem, ma már nem vagyok olyan kíméletlen másokhoz, mint mondjuk harminc évvel ezelőtt.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:34
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­­k­e­­­l­­d­­­ ­­a­­ ­s­­z­­­e­­­x­­i­­ ­­p­­u­n­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!