Így készítsünk tésztát!

2024. február 21. 23:21

2024. február 21. 23:21
Pasta.,Various,Kinds,Of,Uncooked,Pasta,And,Noodles,Over,Stone
Annoni Gianni
Annoni Gianni

Az átlagos olasz szinte mindennap eszik tésztát, az éves fogyasztás személyenként majdnem 30 kilo­gramm, ami körülbelül napi 80 grammot jelent. A tészta egyszerű étel, számtalan fajtájának és a szószok kombinációinak köszönhetően világhírre tett szert, egyben tered enged elkészítője fantáziájának. A jó olasz ételek hírnöke szerte a nagyvilágban.

A legfontosabb tudnivalók

A tészta kiválasztásakor vagy elkészítésekor néhány alapvető tulajdonságra figyelnünk kell, ezek miértje gyakran nem is egyértelmű számunkra. A tészta formája és felülete, a szósz megtartóképessége és a szánkban érzékelhető intenzitása az, ami alapján választunk.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!