Friderikusz a botox kezelésről: „Egy életre biztos elment a kedvem az ilyenektől”

2024. január 12. 20:45

A több százezer forintos kezelés nem váltotta be a műsorvezető reményeit.

2024. január 12. 20:45
null

Friderikusz Sándor a legfrissebb podcastjában több mint 70 kérdésre válaszolt, amelyeket nézői és hallgatói tettek fel neki. A műsorvezető kulisszatitkokról is beszélt, elárulta, hogyan befolyásolta őt a hírnév és a pénz, valamint megosztott néhány gondolatot arról, hogy mennyire rendezett és boldog az élete jelenleg – írta meg az Index.

A botox kapcsán is érdekes kérdést intéztek Friderikuszhoz. 

Elmondása szerint már kipróbálta a szépészeti beavatkozást, de nem volt elégedett az eredménnyel. Egy tévéműsor-sorozat felvételének kezdetekor fodrásza rávette őt arra, hogy keressen fel egy plasztikai sebészt.

A beavatkozás során a homlokát, az arcát a szemkörnyékét is injekciózták. Elmondása szerint az eljárás rendkívül fájdalmas volt, és bár reménykedett a simább arcbőrben, végül csalódnia kellett.

Az egész procedúra több százezer forintba került, és végül rájött, hogy nem neki valók az ilyen beavatkozások.

Belehaltam, annyira fájt, mondhatom, ráadásul csak kis és nagy belebeszélések árán hittem el, hogy ettől a néhány fájdalmas tűszúrástól majd kisimul az arcom, viszont mindez több százezer forintba került, és egy életre biztos elment a kedvem az ilyenektől

– tette hozzá Friderikusz.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. március 20. 15:25
"Friderikusz Sándor a legfrissebb podcastjában több mint 70 kérdésre válaszolt" Most így hirtelen, aztán jobban elgondolkozva sincs egy kurva kérdésem se ehhez a faszhoz, nincs amiben érdekelne a véleménye.
Patika
2024. március 20. 14:47
Eddig csak hülye volt, most már ronda is...
Travolta
2024. január 14. 08:43
Azért érdekes ez a cikk, mert van benne egy kis torzítás Fridi részéről. Biztosan azért redukált, mert még van kapcsolata a való világgal és az emberek jövedelmét hírből ismeri. Szóval tudjuk, hogy van az a párt amibe kár pumpálni. Most már tudjuk van az a fej is.
Gyurcsany-embere
2024. január 13. 20:15
Kit érdekel egy botox kezelés? Mindenkinek magánügye, a mandiner egy ekkora szar origo szintű bulvárújság lett? Inkább azt írjátok meg a kormánypárti próbálkozások, mint a megafos, patri(idi)óta youtube csatornái mekkora bukta lett egy tapasztalt, kiváló riporter mint a Friderikusz podcast műsorához képest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!