Ellenőrizni a tény ellenőreit

2024. január 03. 23:20

Ahogy a hazugságot leleplezni, úgy az igazságot elleplezni is lehet.

2024. január 03. 23:20
Black,Lives,Matter,Movement,Protesting,In,Milan,,Claiming,For,Antiracism
Jásdi István
Jásdi István

Egy olyan országból, ahol megválaszthatjuk az etnikumunkat, de nem választhatjuk meg a nemünket, nehéz megérteni egy olyat, ahol a nemünket kedvünk szerint megváltoztathatjuk, viszont megváltoztathatatlanul nyilvántartják azt, hogy feketék, fehérek, latinok vagy ázsiaiak vagyunk.

A közelmúltban az egyik legnépszerűbb amerikai lap, a USA Today tényellenőrző cikkben igyekezett leszámolni avval az interneten terjedő hamis adatsorral, amely azt igyekezett bizonyítani, hogy a feketék nagyságrenddel több fehér erőszakos haláláért felelősek, mint a fehérek. Nyilvános adatokkal támasztotta alá, hogy az Egyesült Államokban a fehérek elleni gyilkosságok 80 százalékát éves szinten fehérek követik el, és csak elenyésző részükért felelősek feketék. Ugyanígy a feketék meggyilkolásáért túlnyomórészt feketék felelősek. A fact-checking igazolja a BLM mozgalom fő vádját: egy fekete amerikainak háromszor nagyobb az esélye arra, hogy rendőrök végezzenek vele, mint egy fehér amerikainak. Quod erat demonstrandum. Bizonyítván a tézist, tovább nem kutatnak a számokban.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Epiphone
2024. január 07. 08:52
Ők a lapos tv gyujtok?
gyzoltan-2
2024. január 06. 09:09
Nagyjából 1900 óta, mikor a zsidó maffia egyértelműen kisajátította Amerikát, Amerika olyan bűnhalmazt tud magáénak, melybe belenyúlni, több mint meggondolatlanság.., amit a gazdái sem néznek jó szemmel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!