Pártszínház DK-soknak: Nagy Ervin a színpadon

2023. november 23. 15:36

Gyurcsányék a Katonába vehetnek kedvezményes jegyeket.

2023. november 23. 15:36

A Katona József Színházba hirdet kedvezményes jegyeket saját tagjainak a Demokratikus Koalíció (DK) – tudta meg lapunk. A DK üzenete szerint egy különleges lehetőséggel kívánják meghálálni a címzetteknek, hogy ők is a közösség tagjai.

Gyurcsány Ferenc pártjának tagjai november végéig 20-30 százalékkal vehetnek olcsóbban jegyeket a Katona előadásaira.

A Katonának a Fővárosi Önkormányzat a fenntartója, ahol főpolgármester-helyettesként a humán területekért a DK környékén politizáló Bősz Anett felel, aki egyébként párttársát, Gy. Németh Erzsébetet váltotta ezen a poszton, aki 2022-ben országgyűlési mandátumot szerzett. Listáról.

A társulat tagja volt 2020-ig az a Nagy Ervin, aki előszeretettel támadja a kormányt minden fronton. Nagy, amellett, hogy már nem a társulat tagja, több darabban is játszik a Katonában. 

Fotó: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sárkány
2023. november 30. 12:27
a Katona fővárosi finanszírozású intézmény, Kálmán Olga a kulturális terület felügyelője - ez a kedvezmény kirekesztő és politikai diszkrimináció sem Máté Gábor, sem Olga nem maradhatna pozíciójában, sőt mindkettőt eltiltatnám a közügyektől egy jó időre...
Reszelő Aladár
2023. november 23. 23:22
A büfében ugyanekkora kedvezménnyel kapható a pisikása vanília, csoki és puncs ízekben.
Obsitos Technikus
2023. november 23. 20:12
Kérhetnénk oda egy Kinzsalt?
zrx8
2023. november 23. 18:44
Ótvar libsifészek a Katona. Egyszer, amikor ott voltam, Lang Györgyit cipelték előadás előtt az alagsori mosdóba kerekesszéken. Azt hiszem, akkor még élt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!