Idén is megrendezik a Fantasztikus kéziratok éjszakáját

2017. június 01. 12:34

Idén hetedik alkalommal rendezi meg az SFmag a Fantasztikus kéziratok éjszakáját. A spekulatív irodalommal foglalkozó blog kezdő és haladó írók novelláit várja, hogy aztán szeptember 23-án a zsűri tagjai személyesen mondjanak véleményt az írásművekről. A leadási határidő augusztus huszadika.

2017. június 01. 12:34

Idén is lesz Fantasztikus kéziratok éjszakája, immár hetedik alkalommal – írja az SFmag. A rendezvény lényege, hogy a spekulatív irodalommal foglalkozó írók beküldhetik alkotásaikat, amelyeket aztán szeptember 23-án élőben, személyesen értékel majd a blog által felkért zsűri. De adjuk is át a szót nekik:

Sci-fit, fantasyt vagy horrort írsz, de még keresed az utadat? Nincs őszinte olvasód, aki elismeri írásod erősségeit, ugyanakkor rámutat a hibáira? Szeretnél megismerkedni más írókkal? Jól viseled a kritikát és tanulni szeretnél belőle? Ha készen állsz a megmérettetésre, jelentkezz a VII. Fantasztikus kéziratok éjszakájára, ahol az SFmag és fantasztikus könyvkiadók írói és szerkesztői személyesen mondanak véleményt kéziratodról, és ahol egy ital mellett, kötetlenül beszélgethetsz és ismerkedhetsz írótársaiddal, gyűjtheted a tippeket az írással, szerkesztéssel, könyvkiadással kapcsolatban!

Az írásokat augusztus 20. éjfélig várják, az eseményre pedig szeptember 23-án kerül majd sor. Részletek itt.

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik