A Balatoni Kör hagyományához híven idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont. Újdonság, hogy ezúttal BalatonBor májusfát állítanak és a keszthelyi yachtkikötő Paletta bisztrója házigazdaként a legkiválóbb balatoni strandbisztrókat is vendégül látja. Így már most belekóstolhatunk a nyár ízeibe, az új balatoni gasztrotrendekbe és megtippelhetjük, mik lesznek az idei Beach Food slágerek.
A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és nagyon balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú „retrón” túl.
Az ünnepélyes Beach Food és Fröccsszezon nyitó szombaton háromkor lesz, de kóstolni még vasárnap is lehet majd a keszthelyi yachtkikötőben, tudtuk meg az esemény egyik szervezőjétől, Kardos Gábortól.