Martin: Öt Trónok harca-sorozat készül

2017. május 15. 09:25

Nem négy, hanem öt, a Trónok harca világában játszódó sorozatot fejlesztenek az HBO-nál – adta hírül blogján George R. R. Martin. A fantasy-szerző nem árulta, el, hogy miről fognak szólni a sorozatok, de azt igen, hogy mindegyik inkább előzmény lesz, és hogy egyik sem dolgozza fel sem a Dunk & Egg-sztorikat, sem Robert lázadását.

2017. május 15. 09:25

Mi is beszámoltunk róla, hogy négy Trónok harca-sorozatot készít elő az HBO. Most viszont George R. R. Martin, az eredeti regények alkotója blogposztban jelezte, hogy mindenki tévedett: nem négy, hanem öt sorozat készül, ő pedig nem két íróval dolgozik, hanem az összessel. Egyikük már meg is látogatta őt, a többiekkel pedig telefonon és emailben tartja a kapcsolatot.

A szerző arról is beszélt, hogy a rendkívül népszerű fantasy-sorozathoz nem spinoffok készülnek, tehát nem a mostani sorozatban szereplő karakterek némelyike kap majd új sorozatot. Azt is elárulta, hogy mindegyik készülő produkció inkább előzmény lesz, de egyik sem fog foglalkozni sem a későbbi Robert király lázadásával, sem a Dunk & Egg történetekkel.

Martin egyébként arról is beszélt, hogy egyáltalán nem biztos, hogy mind az öt tervből lesz aztán sorozat, hiszen a tévés világ eléggé kiszámíthatatlan. Hozzátette: továbbra is dolgozik a regényciklus hatodik, The Winds of Winter nevű darabján, amit akkor fog kiadni a keze közül, ha kész lesz vele.

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik