Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Occulus Riften is használható a Google Earth VR

2017. április 19. 14:01

A Google Earth most már az Occulus Rifttel is kompatibilis virtuálisvalóság-változata lehetővé teszi a kulcsszavas helyszín-keresést.

2017. április 19. 14:01

Amikor a Google Earth egy csomó újdonsággal újraindult, a szolgáltatás virtuálisvalóság-változata szintén komoly frissítéseken esett át. Először a HTC Vive headseten mutatták be még novemberben, most viszont az Occulus Touch kontroller támogatásával a Facebook Occulus Riftjén is használható.

A Google már korábban is együttműködött az Oculus VR-platformmal, de az appon keresztüli manuális helykeresést lehetővé tevő Earth a legfontosabb közös szolgáltatás. A VR-változatban eddig lényegében lehetetlen volt a Google Maps- vagy Google Earth-szerű kulcsszavas keresés.

A Google 27 új helyszínnel, például a fokvárosi Tábla-hegységgel, az argentin Moreno gleccserrel stb. bővítette a repertoárt.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!