„Semmiféle hadüzenetről nincs szó” – mondja a Mandiner érdeklődésére Bezerics Dániel a Hold utcai piacon tartott sajtótájékoztatóján, miután töltött egy pohárral friss, 2016-os irsai olivérből készült Szexi névre keresztelt habzóborából. „Sofőr vagy BKV-s adag?” – kérdezi, és ebből a könnyed-itatós borból nyugodtan be lehet vállalni utóbbit is. A keszthelyi vállalkozó itt mutatta be pulled ponty névre keresztelt újítását: egy füstölt ponttyal, tormás házi majonézzel és friss bébispenóttal készülő bagelt. És ha már megkóstoltuk az idei szezon nagy dobását, nagyra törő terveiről is mesélt.
Bezerics Dániel elmondta, kiszállt a badacsonytomaji Kishableányból, hogy minden idejét és energiáját a Pavilonnak szentelje. Ez egy Keszthelyen, a Főnix-kikötőben április 29-én nyíló hely, amit idővel olyan franchise-zá szeretne fejleszteni, ami minden part menti településen minőségi alternatívát kínál a hekkes-lángosos büféknek. A következő állomás Keszthely után Fonyód lesz. A kínálatról megtudtuk: a Hold utcai piacon is kóstolt pulled ponty bagel 950 forintba kerül, lesz hurka-kolbász is 1300-1500 körül, ételeik nagy része 950-2000 forint közé esik majd. „Ezt a koncepciót mindenféle objektumra rá tudjuk húzni: meglévő strandbüfékre, klasszikus pavilonsori-borozósori ingatlanokra. Viszonylag kis helyen kialakítható az a konyhatechnológia, amivel az előkészített, konyhakészen kiszállított alapanyagok kiadhatók a vendégek számára.”