Denis Villeneuve tényleg megrendezheti a Dűne-rebootot

2016. december 22. 07:01

Tárgyal Denis Villeneuve-vel a Dűne-reboot rendezéséről a regény jogait felvásárló Legendary – írja a Variety. A rendezőt, aki korábban azt nyilatkozna, hogy szívesen rendezné meg a Dűnét, most csak az első filmhez próbálják megnyerni, mivel többet terveznek, és persze sorozatban is gondolkoznak.

2016. december 22. 07:01

Az idei filmek közül az egyik legnagyobb sikernek számító Érkezést és a jövő évi Szárnyas fejvadász-folytatását is rendező Denis Villeneuve alig pár hónapja beszélt arról, hogy szívesen gyártana filmet Herbert Frank klasszikusából, a Dűnéből. Így váljon valóra minden álom: a Variety cikke szerint a rendező már tárgyal a regény jogait felvásárló Legendaryvel a dologról.

A Dűnéből ugye több elkészült, de nem kedvelt, illetve el sem készült feldolgozás készült már. Az igazán szórakoztató az, hogy ennek ellenére mindegyik projekt elért valamiféle kultstátuszt, hiszen Lynch filmjének ugyanúgy vannak hívei, mint Jodorowsky el sem készült gigaprodukciójának. A Legendary a kor szellemének megfelelően most nem egy filmre tervez, és a filmek mellé sorozaton is gondolkoznak. Anyag van hozzá bőven.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!