Chewbacca: Csendes éj

2016. december 24. 07:53

A Csendes éjt éneklő Chewbaccával kívánunk boldog karácsonyt minden kedves olvasónknak! Erőben és fantasztikumban gazdag boldog új évet is kívánunk mellé.

2016. december 24. 07:53

Emellett köszönjük az egész éves figyelmet.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2022. március 24. 22:38
Az tréfli volna.
egysegelem
2021. november 05. 23:37
A messzi messzi galaxisban is megszuletett Jezus, csak ott jedi lett es Yoda az o profateja, Mohamed meg sith. Szentlecke Szent Yoda konyvebol a Wukikhoz irt elso levelebol. Testvereim...
Bicska Maxi
2021. november 05. 23:36
vicces volt :) köszi! a negatívan értékelők meg ne játsszák a majomkodó keresztényt, mert csak, hogy értsék ők is, nem tudni Jézus mikor született de biztosan nem télen, a katolikus egyház a pogány sátánimádó napkultusz idejére a téli napforduló napjaira tette , egyelőre ennyi , gondolkozzatok, hogy miért?, ha már tisztelni akarjátok Istent és megemlékezni Jézusról akkor az tegyétek úgy ahogy le van írva...nem árulom el...olvassátok a Bibliátokat vagy maradjatok a fedeSS maszop libsi jobber ostoba ideológiájánál amit az ottani fővezér pumpál az agyatokba, a döntés a tiétek
Morgen
2017. január 17. 10:52
Boldog Karácsonyt kívánok a Mandiner Olvasóinak, minden Újságírójának! A Csubakkát nem nézem meg, nem baj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!