Ön fél az amerikaiaktól?

2016. november 08. 16:37

Lassan húsz éve megénekelte David Bowie a Nine Inch Nails-szel: I'm Afraid of Americans. Én ön?

2016. november 08. 16:37

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. december 11. 18:04
Beteg.
Senye Péter
2016. november 09. 20:43
Egy mexikói érsek így imádkozott: "Istenem te olyan távol vagy, de az Estados Unidos oly közel". Sajnos, néha mintha hozzánk is túl közel lenne.
brekker
2016. november 09. 05:04
Szart kavarni elég közel van, hogy a bűzét érezze, ahhoz pedig elég távol. Ideális hely egy világot irányítani akaró oligarcha csoportnak. Mint ahogy Angliából is szinte következmények nélkül lehetett háborúkat kirobbantani Európában.
Akitlosz
2016. november 08. 23:18
"Ön fél az amerikaiaktól?" Persze. Itt császkálhat a hadseregük, amikor csak akar, ráadásul a sajtó legfeljebb csak akkor írja meg, ha valakinek feltűnik, egyéb módon hír lesz belőle. A hadügyminisztérium legfeljebb csak utólag, külön megkeresésre ad ki tájékoztatást, előre, magától véletlenül sem. Magyarország függetlenségét ma leginkább az EU és a NATO veszélyeztetik, s a NATO ugye teljesen demokratikus szervezet, egy tagállam egy szavazat, ezért aztán mindig az történik benne, amit az Amerikai Egyesült Államok akar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!