Északon már lázadnak a VAR ellen: a klubok megszüntetnék – itthon újabb sportágban vezetik be

Norvégiában komoly ellenállásba ütközik a technológia használata.

Megmossák! A szőlőmag őrleménye kifejezetten kedvelt táplálékkiegészítő, nem csoda, ha a borászatok hasznosítják.
És hogy mi mindenre jó a szőlőmag őrlemény? Itt ezt írják:
„A szőlőmag őrlemény a szőlő valamennyi jótékony összetevőjét koncentráltan és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza. Kizárólag szőlőmagból, vegyi eljárások és adalékanyagok hozzáadása nélkül készül. Legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatóanyagokat, fenolsavakat, E-vitamint – tokoferol – és OPC-t – oligomeric proanthocyanidins –, ennek köszönhetően a szőlőmag őrlemény fogyasztásával semlegesíthetők a gyulladásokat, rákot, szív- és érrendszeri megbetegedéseket, valamint a normálisabbnál gyorsabb sejtöregedést előidéző szabad gyököket.”