A brit nemzetiségűek lehetséges evakuálása

2016. október 28. 15:16

Attól függetlenül, hogy engedélyt kapok-e a hatóságoktól, úgy tervezem, hogy megpróbálom a nőket és gyerekeket a pesti épületben összegyűjteni. Bár a művelet kockázatos, a hangulatunknak is kedvező lesz, hogy mind egy fedél alatt vagyunk.

2016. október 28. 15:16
Leslie Fry
„A családok, nélkülözhetetlen alkalmazottak és brit nemzetiségűek evakuálásának lehetőségét folyamatosan szem előtt tartjuk. De az oroszokkal szembeni elhúzódó ellenállás előre nem volt látható, és ezidáig okosabbnak bizonyult nyugton maradnunk, minthogy ilyen sok embert a város ennyi pontjáról elmozdítsunk. ... Attól függetlenül, hogy engedélyt kapok-e a hatóságoktól, úgy tervezem, hogy megpróbálom a nőket és gyerekeket a pesti épületben összegyűjteni. Az épület erős, rendelkezünk ellátmánnyal, és a pince (ahol alternatív rádió kapcsolatot is kiépítettünk) megfelelő lesz. Bár a művelet kockázatos, a hangulatunknak is kedvező lesz, hogy mind egy fedél alatt vagyunk.”

 

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik