Nem a parlament előtt tüntetnek több technóért, ez már biztos

2016. május 19. 19:51

Nem vette tudomásul a rendőrség a Több technót a parlamentbe nevű mozgalom Kossuth téri demonstrációját, Szeles András szerint ez már háború.

2016. május 19. 19:51

Bírósági úton támadja meg a Több technót a parlamentbe nevű mozgalom a rendőrség döntését, miszerint nem veszik tudomásul, hogy nagygyűlést tartanának a Kossuth téren. „Mert ma még csak a technósokat diszkriminálják, holnap akár a brácsások, vagy a zongoristák is sorra kerülhetnek” – fogalmaz a mozgalom facebookos videóüzenetében Szeles András.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tade7
2016. július 28. 19:59
Szeretni lehet, hogy szereted, de nem értesz hozzá. Ráadásul egy zenei náci vagy. Csak megsúgom, hogy a70-es éveknek már vége. Az ilyen beszűkölt faszok, mint te meg nosztalgiázzatok csak nyugodtan, míg a zeneértő-szerető emberek meg élvezik a minőségi zenéket(régen is, és ma is...).
tade7
2016. július 28. 19:58
Ezek a Több technót a parlamentbe pedig szánalmas bohócok.
tade7
2016. július 28. 19:58
A prolik nem igazán hallgatnak minőségi technó zenét. Az én azon részét hallgatom, ami számomra már inkább valamiféle hangszobrászat inkább. De nagyon jót ugráltam pl. 93-ban Hose of Pain koncerten is, vagy G'N'R-en, Dub Syndicate-en...de sorolhatnám végtelenségig. Ezek egyáltalán nem zárják ki egymást annak, aki igazán szereti a jó zenéket.
tade7
2016. július 28. 19:58
Úgy látszik írni már nem tudok! Mentségemre legyen, hogy hulla fáradt vagyok,... még félálomban figyelem a mai hokimeccseket, amiket nem tudtam nézni élőben a meló miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!