Jane Bond: Ilyen lenne a női 007-es ügynök

2016. május 29. 14:19

Filmelőzetest készítettek a rajongók, akik azért szurkolnak, hogy nő legyen a 007-es ügynök a következő James Bond-filmben.

2016. május 29. 14:19

Amióta Daniel Craig, a legutóbbi négy James Bond-film titkosügynöke kijelentette, hogy nem játssza el többször a híres szerepet, megindult a találgatás, ki lesz a következő 007-es ügynök. A rajongók szívesen látnának nőt is a filmvásznon, egyikük el is készítette a „filmelőzetest” az X-Aktákból ismert Gillian Anderson főszereplésével – írja a hvg.hu.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. január 24. 16:57
Vadai legyen a női Bond! Ő minden feltételnek megfelel. Vagány és édi, amikor beleéli magát a ködszurkálásba.
cutcopy
2016. május 30. 21:29
My name is Blonde..
DrPepper
2016. május 30. 19:44
Én személy szerint egy tolószékes, színes nagymamakorú figurát tartanék aktuálisnak. Miután ezeket a filmeket nem kis költségvetésből forgatják, azért feltételezhető, hogy egy ilyen beavatkozást a gyártók, akiknek a zsebére megy a dolog, néhányszor végiggondolnak.
Gusztav12
2016. május 30. 19:43
A hidegháború termelte ki. Amig a hollywoodi zsidók kifejezetten kímélték a volt szovjet szövetségest és nem csináltak kommunista ellenes filmeket, az angolok mertek egyet kettőt (nem többet) készíteni. Lásd From Russia with Love. De a fő ellenségek mindig fehér emberek voltak, németes beütéssel, világhóditó szándékkal. A sorozat legfőbb vonzereje a fantasztikus környezetekben (Alpok, Hong Kong, Eiffel Tower stb.) és fényképezésben, valamint a nagyon szimpatikus Bondokban és hölgyekben rejlett. A Bond filmekhez soha nem kellett iskolákat kivezényelni, mint a saul szemét esetében, mégis mindig kasszasiker volt mind. Ha megkísérlik, hogy egy négert vagy egy nőt dobjanak be, hamarosan vége lesz a Bond mániának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!