Nem jelenik meg a Galaktika-interjúnk

2016. április 01. 11:49

„Etikai okokból” nem járultak hozzá a Galaktika vezetői a múlt héten velük készített interjúnk leközléséhez. Burger István kiadóvezetővel, Mund Katalin lapigazgatóval és Németh Attila irodalmi szerkesztővel a kiadói koncepcióról, borítók és fordítások minőségéről beszélgettünk, múlt heti cikkünk után azonban inkább úgy döntöttek: nem szeretnék hasábjainkon látni az interjút.

2016. április 01. 11:49

Mint arról a Galaktika magazinnal kapcsolatos cikkünkben beszámoltunk, múlt csütörtökön egy Galaktikáról szóló cikk kapcsán készítettünk interjút a kiadó/magazin vezetőivel, nevezetesen Burger István kiadóvezetővel, Mund Katalin lapigazgatóval és Németh Attila irodalmi szerkesztővel. Az interjú végén tártuk eléjük a múlt héten közölt cikkben összegyűjtött tényeket, amire akkor nem kívántak lapunknak reagálni, később is csak egy rövid megjegyzést tudtunk hozzáfűzni a cikkhez Burger Istvántól.

A fenti ügytől egyébként jórészt független témákról (kiadói koncepció; fordítások, szövegek, illetve borítók minősége) szóló beszélgetést annak rendje és módja szerint legépeltük, a kiadó vezetői azonban jelezték, hogy annak közléséhez „etikai okokból” nem járulnak hozzá. Korábban azt is jelezték, hogy múlt heti cikkünkre sem kívánnak reagálni, mivel az „közönséges és nagyon alantas mocskolódás”.

Az interjút tehát ennek megfelelően nem közöljük.

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik