Összeomlás: és te hány nap alatt irtanád ki a világot?

2016. március 10. 10:46

A Collapse nevű webjátékában megfertőződünk egy ismeretlen himlővírussal. A világ biztosan össze fog omlani, már csak az a kérdés, hogy hány nap alatt: az Ubisoft játéka reális adatokkal dolgozva számolja ezt ki nekünk. Mi Budapestről indultunk, huszonöt nap múlva pedig már romokban állt a világ.

2016. március 10. 10:46

Milyen gyorsan terjed egy járvány? Hány nap alatt omlana össze a világ? Az Ubisoft The Division nevű játékát felvezető webjátékában, a Collapse-ben valós statisztikák és modellek alapján, kiindulási pontunktól és döntéseinktől függően dől el, hogy az első páciens megfertőződése után hány nap alatt omlik össze a világ.

Mi az első páciensként Budapestről indulva alig egy hónap alatt elértük, hogy szétessen minden: először a Szent János Kórházba mentünk, aztán szemtanúi voltunk, hogy már nincs oltóanyag a  gyógyszertárban, és a boltokat is kifosztották. A rendőrség nem tudott úrrá lenni helyzeten, végül a fertőzés miatt leálltak az atomerőművek és sötétbe borult a világ.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2016. július 20. 16:38
Úgy látom bármit csinálsz 25 napon belül vége mindennek :) A Division egy jó játék egyébként
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!