Itt a szinkronos X-Men-előzetes

2016. március 26. 10:43

„Mi mindannyian – egy Isten ellen” – a fiatal mutánsok szembeszállnak Apokalipszissel és a neki segítő mutánsokkal a következő X-men-moziban. Szinkronos előzetes.

2016. március 26. 10:43

Folytatódik a rebootolt X-Men: a megfiatalított mutánsok most az első mutánssal, Apokalipszissel és négy követőjével csapnak össze.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2016. március 27. 19:44
Együtt mindannyian a zsidó próféták által a világra szabadított egyistenhit vagyis a sátán ellen! :) Az ősi istenek tisztelték egymást... Amíg meg nem jelent az "egyisten", a sátán! Aki meg akarta ölni le akarta taszítani ősi isteneket, el akarta törölni a kultúrát és a múltat, hogy felváltsa az örök rabszolgasággal az egyistenhittel. Ma is ezt akarja tenni az új bevándorlók által - a "sátán katonáival". :D Szóval jól látod, lázadás van. :) A múltat végkép eltörölni című sátánhit elleni lázadás.
Sinistra
2016. március 27. 19:35
Tükör.
Nannyó
2016. március 26. 13:16
Óóóóó, hát nem az eredeti X-men a főszereplő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!