1848 darab Kossuth-kiflit sütöttek

2016. március 16. 08:42

Tizennégy óra alatt, háromszázhatvan darab tojás és húsz kilogramm cukor felhasználásával 1848 darab Kossuth-kiflit sütöttek egy étteremben Veresegyházán.

2016. március 16. 08:42

1848 Kossuth-kiflit sütöttek egy veresegyházi vendéglőben a forradalom évfordulójára. A süteményből a rászorulók is kaptak.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. március 18. 20:49
Gyurcsáby korszak bűzlik a nyomortól ,országot tönkre tették eladósították nyugatnak kizsigerelték ,és legujabb hívei a kockás fülü nyuszik akik a gyurcsány korszakért harcolnak ,a nyomorért mert az iskolákban tudásukat kezdik felmérni,mert tanári diplomát a kádár idejében a jó elvtársak a piros könyv mellé kapták.Olyan mint gyurcsány be se járt órákra mégis levizsgázott külön telefonon értesítve a vizsgáztató illetékes elvtársat.Ferkónak is van futó tanári diplomája.
áfonya
2016. március 16. 13:23
"""Gyurcsány: Orbán szájából a szabadság szó áporodott bűzt áraszt""" A Pilvaxnál tartotta március 15.-i megemlékezését a Demokratikus Koalíció, ahol Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke zsarnoknak nevezte Orbán Viktor pártelnököt, akinek szájából a szabadság szó áporodott bűzt áraszt. http://vs.hu/kozelet/osszes/gyurcsany-orban-szajabol-a-szabadsag-szo-aporodott-buzt-araszt-0315 Gyurcsány szájából a szabadság vérszagot vízágyúkat népverető jelzés nélküli mszps fiúkat áraszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!