Tyga, Tyler, The Creator és Sven Vath Zamárdiba jön

2016. február 01. 11:16

Újabb neveket jelentettek be a szervezők a július 6. és 10. között zajló Balaton Sound zenei fesztiválra: Dmitri Vegas & Like Mike, Tyga, Tyler, The Creator és Sven Vath mellett tucatnyi fellépő csatlakozott a nemzetközi kínálathoz olyan magyar előadók mellett mint a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Wellhello, a Brains és az Irie Maffia.

2016. február 01. 11:16

A Balaton Soundon idén fellép a Dimitri Vegas & Like Mike duó, amely nem csak a DJ Magazine legjobb 100 dj-t összefoglaló listájának első helyén áll, de a Sound kívánságlistáját is vezeti – olvasható a szervezők csütörtöki közleményében. Mellette érkezik a német elektronikus zene egyik legfontosabb alakja, Sven Vath, valamint a holland Ferry Corsten, aki különböző művésznevek mögé bújva már a 90-es évek végétől publikálta slágerlistás kislemezeit mint Európa egyik első számú trance dj-je. Az idei Soundra a Tiestóval közösen alapított Gouryella projektjével érkezik.

 

A szervezők idén más stílusok legnagyobbjait is szép számmal szerepeltetik a balatoni fesztiválon. Ennek jegyében érkezik például a 26 éves amerikai rapper, Tyga, akinek tavaly jelent meg negyedik nagylemeze. A tavalyi szigetes fellépése után idén a közönség a Soundon láthatja a Los Angeles-i Odd Future hiphopkollektíva alapító rapperét, a producerként, videoklip-rendezőként, grafikusként és ruhatervezőként is tevékenykedő huszonéves Tyler, The Creatort, aki pályafutása elején elnyerte az MTV legjobb új előadójának járó díját. Eddig megjelent mindhárom nagylemeze a Billboard 200-as listájának első öt helyén debütált. 

 

Fellép továbbá Timmy Trumpet ausztrál house DJ-producer, Németország egyik legrégibb, mai is aktív technopop csapata, a Booka Shade, az izraeli Borgore, a Sub Focus művésznevű Nick Douwma, az Aly & Fila tranceformáció és a holland dj-producer, Julian Jordan is. A nemzetközi előadók mellett olyan népszerű magyar zenekarok is megfordulnak idén a fesztiválon, mint a Halott Pénz, az idén csak néhány fesztiválfellépést vállaló Punnany Massif, a Wellhello, a Brains és az Irie Maffia. A szervezők korábban már bejelentették többek közt Macklemore & Ryan Lewis, Armin van Buuren, Robin Schulz, Paul van Dyk, Oliver Heldens és Hernan Cattaneo szereplését az idei Balaton Soundon.

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik