Bowie-fanfictiont írt Neil Gaiman

2016. január 14. 08:52

Neil Gaiman és David Bowie sosem találkoztak, pedig Bowie fia, Duncan jó barátja Gaimannak, a zenész pedig szép dolgokat mondott a könyveiről.

2016. január 14. 08:52
KönyvesBlog

Neil Gaiman és David Bowie sosem találkoztak, pedig Bowie fia, Duncan jó barátja Gaimannak, a zenész pedig szép dolgokat mondott a könyveiről. Ebből a nemtalálkozásból egy idő után játék lett, mert Gaimannek egyre kevesebb hőse marad, végül már csak egyetlenegy: Bowie. A legközelebb akkor került hozzá, amikor küldött neki egy példányt aFelkavaró tartalom (kritikánk a kötetről ITT) című novelláskötetéből, amihez egy mentegetőző üzenetet is mellékelt. A kötet egyik novellája, A sovány, fehér herceg visszatérugyanis szégyentelen fanfiction, Bowie-t és a feleségét, Imant helyezi benne a jövő New Yorkjába.

*

Neil Gaiman novelája az Agave Könyvek jóvoltából olvasható a Könyvesblogon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!