Így kerül üvegdugó a Mád-furmint új évjáratára

2016. január 19. 09:19

Már palackozzák a Szent Tamás Pincészet 2015-ös évjáratú Mád-furmintját. A bor alapanyagát a vele különféle szőlészeti kritériumok alapján együttműködő mádi szőlősgazdáktól veszi a pincészet évről évre.

2016. január 19. 09:19

Töltősori videóban mutatják meg, hogyan kerül a bor a tokaji palackba, milyen módon teszik rá az üvegdugót, majd a dugót védő kapszulát.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. január 20. 00:17
És ez kit érdekel? Nincs még elég seggfej sznob hülyegyerek borász?
bukovics
2016. január 19. 14:41
Sosincs elég!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!